Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

AMENAJĂRI INTERIOARE CU LEMN RECONDIȚIONAT


Lemnul recondiționat este de cele mai multe ori lemn vechi, care a devenit remarcabil ca și aspect datorită vechimii, patinei, crăpăturilor, nuanțelor și de ce nu, istoriei sale. Este unic, decorativ, extrem de versatil și poate fi utilizat cu maxim de efect in majoritatea stilurilor de amenajare interioară, sub toate formele, de la placarea pereților și tavanului sau pardoseli, până la obiecte de mobilier și uși.
PLACARI PERETE - Antique Wood
Panourile decorative din lemn natural sunt din ce in ce mai utilizate la nivel global in amenajarile interioare atat pentru spații rezidențiale cât și comerciale. Sunt confecționate din numeroase esențe de lemn cu diferite forme, dimensiuni si finisaje, combinate astfel incat sa ofere un maxim de efect. Suprafețele au nuante diferite de la gri la maron sau lemn natur pana la negru. Avantajul lemnului recondiționat este acela ca de-a lungul timpului, el se matureaza, capata particularitați si valori unice ca aspect si nuanta de-a lungul zecilor sau chiar sutelor de ani. Aceste placari sunt construite cu grija de catre meșteri pricepuți, fiecare piesa fiind lucrata manual si astfel, unica. Chiar și un singur perete placat astfel, va oferi intregii incaperi un aspect cald si contemporan.

Recomandari:
Nu este recomandata expunerea acestor piese la exterior sau in locuri cu umezeala. Montarea panourilor in bai este posibila doar in masura in care nu sunt in apropierea unei surse directe de apa iar incaperea este bine ventilata. Panourile din lemn sunt produse exclusiv din materiale naturale care poate fi afectat de schimbarile climatice sau de umezeală. Pentru acest motiv, se recomandă ca inainte de montaj ele sa fie păstrate timp de 2-3 zile in interior.

Dimensiunile panourilor: 70X15 cm.

SA-1

SA-1

Placari decorative pentru pereti, alcatuite din diverse tipuri si dimensiuni de lemn natural reconditionat.
SA-10

SA-10

Aceste panouri au un look modern, geometric care garanteaza un efect de volum remarcabil prin felul in care piesele din lemn de stejar si artar sunt suprapuse.
SA-11

SA-11

Un design geometric in nuante diferite, creaza contrastul intre.
SA-12

SA-12

Panoul decorativ confectionat din bucati de lemn rotunjit, ofera un aspect cald si linistitor, lasand lumina sa creeze volume si forme, transformand remarcabil orice spatiu.
SA-13

SA-13

Panoul decorativ pe mai multe straturi, din piese orizontale de lemn natural, este potrivit pentru orice tip de spatiu oferind un aspect modern de volume si forme.
SA-2

SA-2

Acest tip de placare este alcatuit din piese mici de lemn reconditionat, cu texturi accentuate.
SA-3

SA-3

Placari cu volum, confectionate din piese mici de lemn reconditionat suprapuse pe doua niveluri in tonuri de gri si maron.
SA-4

SA-4

In acest tipde placare predomina piesele neuniforme de lemn reconditionat.
SA-5

SA-5

Panouri alcatuite din bucati texturate, lemn de stejar, combinate pe diferite dimensiuni pentru a oferi efecte de volum si efect de volum.
SA-6

SA-6

Aceste panouri sunt confectionate din mai multe tipuri de lemn reconditionat, in nuante diferite iar pentru maxim de efect, se recomanda montarea lor pe spatii largi, generoase.
SA-7

SA-7

Alcatuite din bucati variate de lemn reconditionat, texturat, in diferite nuante, aceste panouri pot fi amplasate atat pe spatii largi dar si in zone delimitate, pereti statement sau tavane.
SA-8

SA-8

Aceste panouri in tonuri calde, confectionate din lemn reconditionat periat, pot aduce un plus in design-ul oricarui spatiu.
SA-9

SA-9

Panou decorative din lemn natural reconditionat, pe straturi suprapuse, in doua nuante inchis/deschis, cu diferite tipuri de finaisaj.


Despre Noi