Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

Master Edition


...pentru întreaga viață

Esențe disponibileStejar Brandy Ceara Naturala Stejar Caviar Ceara Naturala Stejar Flax Ceara Naturala Stejar Nacre Ceara Naturala Stejar Nougat Ceara Naturala Stejar Nutmeg Ceara Naturala
Master Edition combină competența și experiența a doi producatori de top, cu o lungă tradiție. Fiecare lamelă spune propria poveste unică plină de pasiune, un sentiment de estetică și de precizie.

Master Edition înseamna măiestrie în fabricare a parchetului. Unicitatea suprafețelor finite, fascinante, culori sclipitoare, sunt dezvăluite numai atunci când aprinzi lumina. Lumina trezește suprafețele și aduce la viață parchetul și caracteristicile sale. Din acest suspans tensionant rezulta o interacțiune nesfârșită plină de individualitate.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului PINStrat suport PIN
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 4mmGrosime a stratului de uzura: 4mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi