Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

Megapark


... rafinament natural

Esențe disponibileArtar Canadian Cires American Doussie Jatoba Nuc American Salcam Aburit Stejar Afumat Stejar Avorio Stejar Farina Stejar Sucupira
Parchetul stratificat Megapark aduce eleganță și generozitate în fiecare spațiu. Stratul de uzură este alcătuit dintr-un singur strip din lemn masiv, ceea ce face ca lamelele Megapark să aibă un format uniform dând senzația de spatiu. Megapark este un parchet stratificat perfect pentru cele mai prețioase creații arhitecturale îndeplinind orice pretenție în locuință.

Dimensiunile speciale de 1250mm X 100 mm precum și stratul de uzură format dintr-un singur strip din lemn masiv, face ca parchetul Megapark să fie atât de prețios.

Lamelele sunt prevăzute pe cele patru laturi cu nut și feder care asigură o îmbinare precisă și exactă a lamelelor. În funcție de cerințe, parchetul poate fi montat sub diferite forme. Parchetul este impregnat din fabrică cu 6 straturi de lac ecologic Acrylatlack - DURO FORTE sau cu ulei natural - EASY CLEAN.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului PINStrat suport PIN
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 4mmGrosime a stratului de uzura: 4mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi