Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

Multipark


...un stil constant

Esențe disponibileArtar Candian Fag Neaburit Stejar Farina Stejar Mocca Stejar
Parchetul dublu stratificat Bauwerk MultiPark este un parchet cu stratul de uzură dur, compus din mai multe stripuri și reprezintă o soluție potrivită pentru clădirile noi sau renovate din sectorul rezidențial.

Acest parchet se îmbină foarte precis datorită faptului că este prevăzut pe cele patru laturi ale lamelei cu nut și feder.

Montajul parchetului stratificat Bauwerk MultiPark se execută prin lipire pe sapă sau un alt suport pe toată suprafața cu adezivii recomandati de producator.

Finisajul stratului de uzură poate fi impregnat din fabrică cu 6 straturi de lac ecologic Acrylatlack – DURO FORTE sau cu ulei natural – EASY CLEAN.

Esențele de lemn din care se fabrică parchetu Bauwerk MultiPark sunt: Arțar Canadian, Arțar European, Cireș American, Cireș European, Doussie, Fag Aburit, Fag Neaburit, Frasin, Nuc American, Stejar.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului HDFStrat suport HDF
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 3,5mmGrosime a stratului de uzura: 3,5mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi