Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

Silverline


…elegantă simplă se combină perfect cu luxul

Esențe disponibileStejar 13 Silverline Edition Stejar Avorio 35 Silverline Edition Stejar Farina 35 Silverline Edition Stejar Gold 3 Silverline Edition Stejar Silver 14 Silverline Edition
Silverline este o podea specială pentru oameni speciali. Noua lamelă de parchet Silverline este creată în funcţie de această filozofie. La aproape trei metri, lungimea impresionantă a lamelei este accentuată prin bizotarea specială, pe toate cele 4 laturi.

Această lamelă exclusivistă, preia dimensiunile generoase ale camerei şi le subliniază subtil. Dimensiunile extrem de generoase, amplifică efectul natural al arhitecturii spaţiului şi ghidează lumina în cameră. Lamelele fără de cusur de această lungime sunt extrem de rare, pentru că stejarii cresc foarte lent şi este nevoie de zeci de ani pentru acest format. Procesul de sortare natural accentuează unicitatea acestui material-lemn şi astfel, fiecare lamelă are propriile sale unice povești de spus și fiecare detaliu câştiga sensul său.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului HDFStrat suport HDF
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 2,5mmGrosime a stratului de uzura: 2,5mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi