Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

True Colors Edition


...călătoriți înapoi la rădăcini

Esențe disponibile10125156_VK_Eiche_anger_Canneto_15 10125157_VK_Eiche_anger_Nebbia_15 10137625_Eiche_anger_Terra_15 10137626_Eiche_ger_Lava_14

Design & Visiontrue-colors-1
Călătoriți înapoi la rădăcini, periați împotriva naturii, simțiți elementele: cu True Colors, mobilierul și designerul de interior Gesa Hansen a creat o ediție unică pentru Bauwerk. Inspirată de natură, de herflair pentru design și dragoste de lemn ca material, a lucrat împreună cu Bauwerk pentru a dezvolta patru culori fascinant nuanțate.

Noul acoperire „Next” cu mai multe straturi de Bauwerk îmbunătățește perfect culorile naturale minunate ale noii ediții, oferindu-le un efect de adâncime intens. Acest lucru are ca rezultat aspectul natural, care subliniază originalitatea ediției True Colors și caracterul unic al fiecărei scânduri, în toate fațetele sale. sunt disponibile în Villaparkformat ca scânduri mari, cu o singură bandă, și sunt fabricate la unitatea principală din Bauwerk din St. Margrethen.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului HDFStrat suport HDF
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 2,5mmGrosime a stratului de uzura: 2,5mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi