Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București

PARCHET BAIE


... farmecul lemnului la picioarele tale
Vara, să calci desculț pe o terasa din lemn este foarte benefic pentru organism prin simplul fapt că lemnul radiaza caldura.

Dar nu numai pe terasă poți să te relaxezi, chiar baia ta poate deveni un loc unde poți să te destinzi, călcând desculț pe o pardoseală din lemn. Prin urmare, chiar și in baie o podea din lemn natural devine o soluție optimă si benefică, care asigură un climat plăcut si sănătos.

Bucuria de a călca desculț pe lemn in baie nu poate sa fie tulburată nici măcar de cunoscuta incompatibilitate dintre lemn și apa, atâta timp cât parchetul este montat corect si intreținut cu produse adecvate. Parchetul care se montează in baie este de o înaltă calitate și este necesar să indeplinească anumite criterii esențiale, pentru ca in timp să iși păstreze farmecul și frumusețea.

Ideal pentru baie sunt dimensiunile de lamelă cât mai mari si esențele de lemn mai puțin sensibile la umiditate, care au si un coeficient de contracție și dilatație foarte scăzut, ca de exemplu parchet Merbau, Doussie, Teak, Stejar Afumat sau Cumaru.

O temperatură cuprinsă intre 20-23 de grade Celsius, cu o umiditate relativă a aerului cuprinsă intre 40% si 65%, sunt premizele ideale pentru un parchet montat in baie, astfel incât, lemnul să se simtă în largul lui și foarte stabil.

Cu cât un parchet in baie este mai bine întreținut, cu atât este mai bine protejat impotriva apei iar durata de viața se prelungește considerabil. In cazul în care sunt luate în considerare toate aspectele referitoare la o podea din lemn în baie, iar montajul parchetului și prima întreținere sunt efectuate profesional și corect, atunci puteți să vă bucurați de frumusețea lemnului și să vă relaxați având la picioare natura.

Despre Noi